Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w wykonaniu, smaczny i dekoracyjny.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13615
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2797
Składniki
Całą czekoladę posiekaj na drobne kawałeczki i pozostaw je w lodówce na ok. 15 min. W między czasie 2 małe słoiki czekolady Nutelli rozpuść w niedużym rondelku. Gotuj do puki nie rozpuści się całkowicie. Rozlej czekoladę na każdym z waflu i wsadź do lodówki.
Rozpuść galaretkę, odstaw na ok. 30 min tak aby się schłodziła a następnie wlej ją do niewielkiej brytfanki i wsadź do zamrażarki na czas do puki się nie zsiądzie. Z galaretki można wycinać różne kształty a bita śmietaną przyozdobić nasz wspaniały wafel. ;)