Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne małe co nieco na deser
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 908
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 908
Składniki
Migdały sparzyć obrac ze skórki część pokroić na połowy.Orzechy wyłuskać wysypać na blachę prazć5 min w gorącym piekarniku wysypać na ściereczkę otrzeć skórkę
Czekoladę połamać na kawałki stopić na parze. Jedną połowę czekolady wymieszać z migdałami drugą z orzechami nałożyć do foremek odstawić do wystygniecia