Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne małe co nieco na deser
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7523
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2495
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7523
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2495
Składniki
Migdały sparzyć obrac ze skórki część pokroić na połowy.Orzechy wyłuskać wysypać na blachę prazć5 min w gorącym piekarniku wysypać na ściereczkę otrzeć skórkę
Czekoladę połamać na kawałki stopić na parze. Jedną połowę czekolady wymieszać z migdałami drugą z orzechami nałożyć do foremek odstawić do wystygniecia