Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Jajka ubić z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym na puszystą masę.
Następnie powoli wlewać adwokat delikatnie mieszając, wlać olej i również delikatnie wymieszać.
Na koniec połączyć z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia.
Połowę ciasta wylać do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy lub formy silikonowej.
Do reszty ciasta dodać kakao, wymieszać, wylać na jasne ciasto, delikatnie wymieszać widelcem.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 180 stopni C, 60-70 min