Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 676
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1454
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458727
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1742
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 676
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1454
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458727
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1742
Składniki
Żółtka + 1/2szkl.cukier + cukier waniliowy + margaryna = utrzeć. Dodać przesiany proszek do pieczenia oraz make. Ucierać wszystko do jednolitej masy.
Rozgrzac piekarnik na 180st. na 10min. Wylozyc na wysmarowana tluszczem forme. Ulozyc polowki brzoskwin i wstawic do piekarnika na 30min 180st.
Ubic pozostale bialka na sztywno. Dodac cukier. Wyciagnac ciasto z piekarnika wylac na wierzch bialkowa piane i posypac migdalami. Wlozyc ciasto ponownie do piekarnika do uzyskania zlocistego koloru bialek. ok 10m-15min.