Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasteczka bananowe"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4788
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 888
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1338
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4788
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 888
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9076
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1338
Składniki
Banany obierz, pokrój w plasterki. Każdy zanurz w uprażonym sezamie. Ułóż je na natłuszczonej patelni. Smaż chwilę.
Cynamon wymieszaj z wodą, mlekiem, miodem. Wlej na patelnię i smaż, aż sos oblepi banany. Posyp orzechami.
<strong>Przepis nadesłała Jolanta Główka z Chorzowa</strong>Źródło: Takie jest życie