Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasteczka musli"
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Wszystkie sypkie ciasteczek wsyp do miski, wymieszaj. Wlej 2-3 łyżki wody, odstaw na kilka minut. Dodaj miód i wymieszaj masę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką nakładaj porcje masy. Ciasteczka susz 15 minut w temperaturze 150°C, z włączonym termoobiegiem.
Tak przygotujesz crunchy naturalne: na patelnię wsyp 2 łyżki cukru oraz łyżeczkę masła. Podgrzewaj, aż się stopią.
Wsyp 3 łyżki naturalnych płatków owsianych. Mieszaj, aż słodka masa pokryje płatki. Wysusz, przełóż do słoika.
<strong>Przepis nadesłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie