Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasteczka musli"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3839
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414705
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3839
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414705
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2388
Składniki
Wszystkie sypkie ciasteczek wsyp do miski, wymieszaj. Wlej 2-3 łyżki wody, odstaw na kilka minut. Dodaj miód i wymieszaj masę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką nakładaj porcje masy. Ciasteczka susz 15 minut w temperaturze 150°C, z włączonym termoobiegiem.
Tak przygotujesz crunchy naturalne: na patelnię wsyp 2 łyżki cukru oraz łyżeczkę masła. Podgrzewaj, aż się stopią.
Wsyp 3 łyżki naturalnych płatków owsianych. Mieszaj, aż słodka masa pokryje płatki. Wysusz, przełóż do słoika.
<strong>Przepis nadesłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie