Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto ucierane ze śliwkami"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5827
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9654
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 297
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5827
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9654
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 297
Składniki
<strong>Przepis przysłała Sylwia Ładyga z Brzegów</strong>
Cukier ubij z jajkami. Dodaj kefir i olej rzepakowy, wymieszaj. Mąkę z proszkiem do pieczenia i cukier waniliowy wsyp do masy, wymieszaj. Śliwki umyj, pokrój na kawałki, wyjmij pestki.
Blachę wyłóż papie rem do pieczenia. Wlej ciasto, przez sitko posyp bułką tartą (2-3 łyżki). Ułóż śliwki skórką do dołu.
Piecz ok. 45 minut w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie