Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
owoce: dokładnie je umyj i osusz. Pokrój pomarańczę, kiwi i jabłka na ćwiartki. Ananas obierz i pokrój w kosteczkę
W miseczce pokrusz czekoladę. Zagotuj śmietankę w naczyniu do fondue, dodaj pokruszoną czekoladę, zdejmij z ognia. Poczekaj, aż czekolada się rozpuści, mieszkając co jakiś czas. Tak przygotowaną czekoladę ze śmietanką ponownie ustaw nad malutkim płomieniem.
Owoce nabijaj na patyczki i maczaj w czekoladzie
Smacznego