Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1548
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1522
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1548
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1522
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
owoce: dokładnie je umyj i osusz. Pokrój pomarańczę, kiwi i jabłka na ćwiartki. Ananas obierz i pokrój w kosteczkę
W miseczce pokrusz czekoladę. Zagotuj śmietankę w naczyniu do fondue, dodaj pokruszoną czekoladę, zdejmij z ognia. Poczekaj, aż czekolada się rozpuści, mieszkając co jakiś czas. Tak przygotowaną czekoladę ze śmietanką ponownie ustaw nad malutkim płomieniem.
Owoce nabijaj na patyczki i maczaj w czekoladzie
Smacznego