Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser galaretkowy"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414115
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414115
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Składniki
Galaretki rozpuść oddzielnie według przepisu podanego na opakowaniu. Na dno pucharków (najlepiej przezroczystych) wlej jedną galaretkę (np. brzoskiwniową), odstaw do stężenia.
Świeże owoce oczyść, pokrój na kawałki. Mrożonych nie rozmarażaj. Te w puszce osącz, pokrój. Owoce ułóż na galaretce, zalej pozostałą tężejącą galaretką. Ostudź. Udekoruj ubitą z cukrem pudrem kremówką.
Czas przygotowania:15 min, ilość porcji: 6 cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie