Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34984
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18537
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34984
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18537
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy oczyszczamy z szczypułek.Duże owoce przekrpic na pól.W głębokiej misce wymieszac sok z pomaranczy z likierem.Wlozyc truskawki i odstawic na 30min.Pomarancze umyc w goracej wodzie i osuszyc.Skorke zetrzec w cienkie paski i odlozyc.Pomarancze przekroic na polowę,wycisnac sok i dodac do truskawek.Truskawki przelożyc do pucharków,polac sosem Udekorowac bitą śmietaną i posypac skórką z pomarańcza i melisą.