Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 923
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy oczyszczamy z szczypułek.Duże owoce przekrpic na pól.W głębokiej misce wymieszac sok z pomaranczy z likierem.Wlozyc truskawki i odstawic na 30min.Pomarancze umyc w goracej wodzie i osuszyc.Skorke zetrzec w cienkie paski i odlozyc.Pomarancze przekroic na polowę,wycisnac sok i dodac do truskawek.Truskawki przelożyc do pucharków,polac sosem Udekorowac bitą śmietaną i posypac skórką z pomarańcza i melisą.