Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13379
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13379
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy oczyszczamy z szczypułek.Duże owoce przekrpic na pól.W głębokiej misce wymieszac sok z pomaranczy z likierem.Wlozyc truskawki i odstawic na 30min.Pomarancze umyc w goracej wodzie i osuszyc.Skorke zetrzec w cienkie paski i odlozyc.Pomarancze przekroic na polowę,wycisnac sok i dodac do truskawek.Truskawki przelożyc do pucharków,polac sosem Udekorowac bitą śmietaną i posypac skórką z pomarańcza i melisą.