Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pycha
Konfitura jest doskonałym dodatkiem do mięs, serów, ciast, deserów. Warto zro...
Odsłon: 29
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 587
Konfitura jest doskonałym dodatkiem do mięs, serów, ciast, deserów. Warto zro...
Odsłon: 29
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 587
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy oczyszczamy z szczypułek.Duże owoce przekrpic na pól.W głębokiej misce wymieszac sok z pomaranczy z likierem.Wlozyc truskawki i odstawic na 30min.Pomarancze umyc w goracej wodzie i osuszyc.Skorke zetrzec w cienkie paski i odlozyc.Pomarancze przekroic na polowę,wycisnac sok i dodac do truskawek.Truskawki przelożyc do pucharków,polac sosem Udekorowac bitą śmietaną i posypac skórką z pomarańcza i melisą.