Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3713
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2045
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5456
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5495
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3713
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2045
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5456
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5495
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy oczyszczamy z szczypułek.Duże owoce przekrpic na pól.W głębokiej misce wymieszac sok z pomaranczy z likierem.Wlozyc truskawki i odstawic na 30min.Pomarancze umyc w goracej wodzie i osuszyc.Skorke zetrzec w cienkie paski i odlozyc.Pomarancze przekroic na polowę,wycisnac sok i dodac do truskawek.Truskawki przelożyc do pucharków,polac sosem Udekorowac bitą śmietaną i posypac skórką z pomarańcza i melisą.