Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Duet serowo-czekoladowy"
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 408
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 85
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 163
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 120
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 408
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 85
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 163
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 120
Składniki
Gruszki obierz, pokrój na połówki, ponacinaj. Masło utrzyj z połową cukru i 4 jajkami.
Dodaj obie mąki, kakao, mleko, proszek. Pozostałe jajka rozbij.
Żółtka zmiksuj z serem, resztą cukru, śmietaną i budyniem. Białka ubij, połącz z serem. Dodaj rodzynki.
Na dnie blachy rozsmaruj ciasto ciemne, potem jasne. Rozłóż gruszki. Piecz 50 min w 200°C.Źródło: Naj