Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowane
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6050
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 471
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6050
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 471
Składniki
Zagnieśc ciasto i dokładnie wyrobic,zbic mocno wałkiem. Podzielic na części i rozwałkowac na grubośc 1 mm. Pokrajac na paski ok 3 cm. i poprzecinac i przekręcicprzez środek.W naczyniu rozgrzac tłuszcz i smażyc faworki z obu stron. Do faworków nie dodawac cukru. Gdy usmażone ociekną z tłuszczu posypac cukrem pudrem.