Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Składniki
Rozgrzać gofrownice. Wszystkie składniki oprócz białek utrzeć mikserem na gładka masę. Białka ze szczypta soli ubić na sztywna piane i delikatnie wymieszać z ciastem. Piec w gofrownicy na rumiano około 2-3 minuty. podawać z cukrem lub bita śmietana:)