Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8136
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2773
Polecam.
Odsłon: 1364
Polecam.
Odsłon: 407
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8136
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2773
Polecam.
Odsłon: 1364
Polecam.
Odsłon: 407
Składniki
Rozgrzać gofrownice. Wszystkie składniki oprócz białek utrzeć mikserem na gładka masę. Białka ze szczypta soli ubić na sztywna piane i delikatnie wymieszać z ciastem. Piec w gofrownicy na rumiano około 2-3 minuty. podawać z cukrem lub bita śmietana:)