Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowane championy z migdałami"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 472
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 472
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Umyj jabłka, pokrój w plasterki i zanurz w soku z cytryny. W małym rondelku roztop masło i wymieszaj z 2 łyżkami miodu. Jabłka zanurz w maśle z miodem, osącz, posyp cynamonem, a następnie zgrilluj.
Płatki migdałowe upraż na suchej patelni. Przełóż jabłka na talerz. Dziecko może posypać je migdałami, cynamonem i pokruszonymi herbatnikami. Polej deser jogurtem wymieszanym z 2 łyżkami miodu.
Czas przygotowania: 30 minut, 480 kcal, cena porcji: ok. 4 zł, dla 4 osóbŹródło: Olivia