Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz na wieczór w celu rozgrzania się:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Delikatnie wydrązamy gniazdo nasienne jabłka ale w ten sposób aby nie przebic na wylot do środka wsypujemy cukier wymieszany z cynamonem, układamy na blaszce do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na ok 30min/ 200st. Jabłko będzie gotowe jak cukier się rozpuści a samo jabłko będzie miekkie, polecam delikatnie nakłóc wykałaczką czy jest już wystarczjąco miękkie.