Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2879
Polecam.
Odsłon: 1530
Polecam.
Odsłon: 454
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2879
Polecam.
Odsłon: 1530
Polecam.
Odsłon: 454
Składniki
Jabłka obrac,pokroic na ósemki i usunąc gniazda.Skropic sokiem z cytryny.Jajka roztrzepac ze szczyptą soli syopniowo dodawac mąkę oraz wino(można użyc mleka)i aromat waniliowy.Ciasto dokładnie wymieszac aż bedzie gładkie.Jabłka zanurzac w ciescieI kłasc na gorący olej.Piec nz złoty kolor.Posypac cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem.