Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 38
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 176
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 38
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 176
Składniki
Jabłka obrac,pokroic na ósemki i usunąc gniazda.Skropic sokiem z cytryny.Jajka roztrzepac ze szczyptą soli syopniowo dodawac mąkę oraz wino(można użyc mleka)i aromat waniliowy.Ciasto dokładnie wymieszac aż bedzie gładkie.Jabłka zanurzac w ciescieI kłasc na gorący olej.Piec nz złoty kolor.Posypac cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem.