Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10659
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10659
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4758
Składniki
Jabłko myjemy i obieramy,przekroić na pół i włożyć do naczynia żaroodpornego, wkładamy do rozgrzanego piekarnika( 170 stopni) pieczemy pod przykryciem ok 20 min,między czasie ubijamy piane z białka i cukru.Gdy jabłko sie rozpraży w piekarniku, wyciągamy je, zdejmujemy przykrycie, nakładamy na nie piane, i wkładamy spowrotem do piekarnika(juz bez przykrycia!) pieczemy aż piana sie mocno zarumieni, wyciągamy i gotowe :) , jeść na gorąco :)