Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie potrafię upiec zebrę, bo miałam z nią wcześniej problem. Teraz udaje mi się zawsze, a syn bardzo zadowolony.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8866
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8866
Składniki
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, kolejno żółtka, olej i mąkę wymieszaną z proszkiem na przemian z wodą.
na wysmarowaną tortownicę wykładam po łyżce ciasta, aż do wyczerpania. Piekę 45 min w temn 180 st. C.
Na koniec można posmarować lukrem albo posypać pudrem.