Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie potrafię upiec zebrę, bo miałam z nią wcześniej problem. Teraz udaje mi się zawsze, a syn bardzo zadowolony.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 950
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 793
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12523
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 950
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 793
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12523
Składniki
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, kolejno żółtka, olej i mąkę wymieszaną z proszkiem na przemian z wodą.
na wysmarowaną tortownicę wykładam po łyżce ciasta, aż do wyczerpania. Piekę 45 min w temn 180 st. C.
Na koniec można posmarować lukrem albo posypać pudrem.