Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie potrafię upiec zebrę, bo miałam z nią wcześniej problem. Teraz udaje mi się zawsze, a syn bardzo zadowolony.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6437
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29706
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6437
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29706
Składniki
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, kolejno żółtka, olej i mąkę wymieszaną z proszkiem na przemian z wodą.
na wysmarowaną tortownicę wykładam po łyżce ciasta, aż do wyczerpania. Piekę 45 min w temn 180 st. C.
Na koniec można posmarować lukrem albo posypać pudrem.