Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Namoczyc żelatynę.Pół szklanki wody gotowac 2min.z cukrem.Dodac oplukane jagody.Zagotowac zmiksowac i połączyc z połową rozpuszczonej żelatyny.Dodac łyż.soku z cytryny i zaczekac aż ostygnie.Jogurt wymieszac z cukrem pudrem i waniliowym oraz 4 łyż.soku z cytryny.Dodac reszte rozpuszczonej żelatyny.Odstawic na 10 min.do lodówki.Połączyc z ubitą śmietaną Krem nałożyc do pucharków Polac sokiem jagodowym i dac do lodówki na 3godz.