Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 392
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1353
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25352
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 392
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1353
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25352
Składniki
Namoczyc żelatynę.Pół szklanki wody gotowac 2min.z cukrem.Dodac oplukane jagody.Zagotowac zmiksowac i połączyc z połową rozpuszczonej żelatyny.Dodac łyż.soku z cytryny i zaczekac aż ostygnie.Jogurt wymieszac z cukrem pudrem i waniliowym oraz 4 łyż.soku z cytryny.Dodac reszte rozpuszczonej żelatyny.Odstawic na 10 min.do lodówki.Połączyc z ubitą śmietaną Krem nałożyc do pucharków Polac sokiem jagodowym i dac do lodówki na 3godz.