Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 187
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 178
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7544
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 187
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 178
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7544
Składniki
Namoczyc żelatynę.Pół szklanki wody gotowac 2min.z cukrem.Dodac oplukane jagody.Zagotowac zmiksowac i połączyc z połową rozpuszczonej żelatyny.Dodac łyż.soku z cytryny i zaczekac aż ostygnie.Jogurt wymieszac z cukrem pudrem i waniliowym oraz 4 łyż.soku z cytryny.Dodac reszte rozpuszczonej żelatyny.Odstawic na 10 min.do lodówki.Połączyc z ubitą śmietaną Krem nałożyc do pucharków Polac sokiem jagodowym i dac do lodówki na 3godz.