Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7896
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7896
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
Składniki
Namoczyc żelatynę.Pół szklanki wody gotowac 2min.z cukrem.Dodac oplukane jagody.Zagotowac zmiksowac i połączyc z połową rozpuszczonej żelatyny.Dodac łyż.soku z cytryny i zaczekac aż ostygnie.Jogurt wymieszac z cukrem pudrem i waniliowym oraz 4 łyż.soku z cytryny.Dodac reszte rozpuszczonej żelatyny.Odstawic na 10 min.do lodówki.Połączyc z ubitą śmietaną Krem nałożyc do pucharków Polac sokiem jagodowym i dac do lodówki na 3godz.