Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29267
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29267
Składniki
mieszamy smietane z cukrem i teraz tak dodajemy skorke otarta z obu cytry i sok z jednej bez pestek mieszamy gotujemy na wolnym ogniu czesto mieszajac do zagotowania,odstawiamy,przelewamy do malych szklanych miseczek i zostawiamy do ostygniecia gdy juz ostygna przykrywamy folia spozywcza kazda miseczke z osobna i wstawiamy do lodowki na okolo 8 godz do sciagniecia
podawac z maslanymi ciasteczkami -SMACZNEGO