Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka.Najbardziej smakuja w okolicach Bozego Narodzenia.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 303
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 303
Składniki
Maslo z jajkami i cukrem utrzec na gladka mase.Wymieszac make z migdalami i dodawac do masy jajecznej caly czas ucierajac.Blok czekoladowy roztopic i dodac do masy.Calosc dokladnie wymieszac i wylac na posmarowana prostokatna blache.Piec w temperaturze 180 st C przez okolo 30 min.Po upieczeniu ciasto polac dokladnie polewa czekoladowa (zrobiona z rozpuszczonej czekolady i 3 lyzek mleka).Po zastygnieciu polewy ciasto pokroic na male kawalki