Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka.Najbardziej smakuja w okolicach Bozego Narodzenia.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7547
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2558
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7547
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2558
Składniki
Maslo z jajkami i cukrem utrzec na gladka mase.Wymieszac make z migdalami i dodawac do masy jajecznej caly czas ucierajac.Blok czekoladowy roztopic i dodac do masy.Calosc dokladnie wymieszac i wylac na posmarowana prostokatna blache.Piec w temperaturze 180 st C przez okolo 30 min.Po upieczeniu ciasto polac dokladnie polewa czekoladowa (zrobiona z rozpuszczonej czekolady i 3 lyzek mleka).Po zastygnieciu polewy ciasto pokroic na male kawalki