Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka.Najbardziej smakuja w okolicach Bozego Narodzenia.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 42
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 42
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Maslo z jajkami i cukrem utrzec na gladka mase.Wymieszac make z migdalami i dodawac do masy jajecznej caly czas ucierajac.Blok czekoladowy roztopic i dodac do masy.Calosc dokladnie wymieszac i wylac na posmarowana prostokatna blache.Piec w temperaturze 180 st C przez okolo 30 min.Po upieczeniu ciasto polac dokladnie polewa czekoladowa (zrobiona z rozpuszczonej czekolady i 3 lyzek mleka).Po zastygnieciu polewy ciasto pokroic na male kawalki