Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na imieniny lub spotkanie z rodziną =]
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4706
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4706
Składniki
Utrzeć margarynę, jajka i cukier, dodać dżem, kakao, mąkę, mleko i sodę. Piec ok. 50 minut w temperaturze 190 stopni.
Przełożyć KREMEM. SKŁADNIKI: masło 1 1/2 kostki, cukier - puder 3-4 łyżki, budyń waniliowy lub śmietankowy 1 saszetka, jajo 1, spirytus 2 łyżki. WYKONANIE: Tłuszcz roztopić z cukrem, dodać jajko, budyń i spirytus.