Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7973
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1317
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13756
Składniki
Ubic piane usztywnic cukrem
dodac zoltka i make z proszkiem
olej i wode
podziel na pol
do bialego ciasta 2 lyz maki
do drugiej 2 lyz.kakao
pieczemy 40 min. na blaszkach keksowkach o dl.30cm
po upieczenia kroimy na kromki i smarujemy kremem budyniawym
polac rozpuszczona czekolada.
smacznego!