Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Ubic piane usztywnic cukrem
dodac zoltka i make z proszkiem
olej i wode
podziel na pol
do bialego ciasta 2 lyz maki
do drugiej 2 lyz.kakao
pieczemy 40 min. na blaszkach keksowkach o dl.30cm
po upieczenia kroimy na kromki i smarujemy kremem budyniawym
polac rozpuszczona czekolada.
smacznego!