Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miniserniczki z murzynkiem"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
Z ciasta wytnij kółka wielkości foremek do muffinek. Ułóż je na dnie foremek. Resztę ciasta pokrusz.
Żółtko utrzyj z cukrem. Wlej śmietanę. Przetnij na pół laskę wanilii, wyjmij ziarenka i włóż do masy. Wsyp budyń, wymieszaj. Dodaj ubite na sztywno białko.
Masę przełóż do foremek. Wierzch posyp pokruszonym ciastem. Piecz około 35-45 min w temp. 150°C.
Przepis przysłała Magdalena Tabaczyk z BarwinaŹródło: Bella Relaks