Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Minitorcik bez pieczenia"
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 94
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 258
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 66
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 950
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 220
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 94
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 258
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 66
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 950
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 220
Składniki
Cytrynową galaretkę rozpuść w 1 i 1/3 szklanki wody. Wlej do miski, schłodź.
W szklance mleka ugotuj kaszę mannę, zmiksuj z mleczkiem kokosowym i cukrem waniliowym.
Zagotuj resztę mleka, rozpuść w nim żelatynę, zmiksuj z kaszą. Wylej na galaretkę cytrynową.
Kompot i pół szklanki wody zagotuj. Budyń rozrób z połową szklanki wody, ugotuj na kompocie.
Wsyp wiśniową galaretkę. Wylej na ciasto, ułóż herbatniki, schłodź, odwróć.
<strong>Czas przygotowania 40 min., ilość porcji 10, cena za porcję 0,80 zł.
Przepis przysłała Agnie szka Błaut z Jeżówki.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie