Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mleczne galaretki"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Zsiadłe mleko zmiksuj, dodając cukier puder i waniliowy. Żelatynę namocz w zimnej wodzie, podgrzej, rozpuść, ostudź. Wlej do mleka, wymieszaj. Przelej do szklanek, wstaw na godzinę do lodówki. Śmietanę ubij z cukrem, udekoruj galaretki, posyp jagodami.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie