Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna babka
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Wszystko miksuje robotem, na pierwszy rzut idą jajka z cukrem, sypkie artykuły i na koniec olej z olejkiem zapachowym. Jest to porcja na keksówkę o normalnych wymiarach, którą nacieramy tłuszczem i sypiemy bułką tartą. Wstawiamy do zimnego piekarnika, nastawiamy 170 i pieczemy 40-50 minut w zależności od piekarnika. Piekła ją moja mama, zawsze wychodzi i nie ma zakalcu i mało pracy. S M A C Z N E G O!!!! Na zdjęciu z kakao (odlałam 1/4 ciasta i dodałam kakao )