Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1241
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5770
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8808
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18370
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1241
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5770
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8808
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18370
Składniki
Mąkę wsypujemy do miski,wbijamy jajka,wlewamy mleko i ciasto,miksujemy.Następnie dodajemy kawę,kakao oraz szczyptę soli,a także olej.Jeszcze raz miksujemy,a gotowe ciasto odstawiamy na pół godziny.Naleśniki smażymy na niewielkiej ilości rozgrzanego tłuszczu.Będą doskonałe z serem,owocami lub innym ulubionym nadzieniem.
Smacznego!