Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna odmiana i dla oka i dla podniebienia...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5473
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5473
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 976
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Składniki
robimy ciasto,mase serową wlewamy na ciasto
białka jaj ubijamy ze szczyptą soli,delikatnie mieszamy z mielonymi orzechami stopniowo tak by masa była dość gęsta, dosładzamy miodem (ew.bialka ubijamy z cukrem wtedy bez miodu)
łyżką kładziemy orzechowe kule w odstepach ale dość gesto,na mase serową i pieczemy dalej jak zwykle