Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panna cotta ananasowa"
Chińskie pierożki to niezwykle popularne danie orientalne, których podawanie...
Odsłon: 9600
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 8056
Chińskie pierożki to niezwykle popularne danie orientalne, których podawanie...
Odsłon: 9600
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 8056
Składniki
Wlej do rondelka mleko, śmietanę, zalewę z ananasów, dodaj namoczoną żelatynę. Wolno podgrzewaj, aż się rozpuści.
Rozlej masę do foremek. Kiedy ostygnie, wstaw na co najmniej 2 godziny do lodówki.
Zanurz foremki we wrzątku. Wyłóż stężoną masę na talerzyki. Udekoruj je pokrojonymi ananasami.
<strong>Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks