Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panna cotta ananasowa"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8731
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8731
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Wlej do rondelka mleko, śmietanę, zalewę z ananasów, dodaj namoczoną żelatynę. Wolno podgrzewaj, aż się rozpuści.
Rozlej masę do foremek. Kiedy ostygnie, wstaw na co najmniej 2 godziny do lodówki.
Zanurz foremki we wrzątku. Wyłóż stężoną masę na talerzyki. Udekoruj je pokrojonymi ananasami.
<strong>Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks