Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panna cotta ananasowa"
...ale pyszny.
Odsłon: 711
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 82
Polecam.
Odsłon: 626
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 365
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 163
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5137
...ale pyszny.
Odsłon: 711
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 82
Polecam.
Odsłon: 626
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 365
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 163
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5137
Składniki
Wlej do rondelka mleko, śmietanę, zalewę z ananasów, dodaj namoczoną żelatynę. Wolno podgrzewaj, aż się rozpuści.
Rozlej masę do foremek. Kiedy ostygnie, wstaw na co najmniej 2 godziny do lodówki.
Zanurz foremki we wrzątku. Wyłóż stężoną masę na talerzyki. Udekoruj je pokrojonymi ananasami.
<strong>Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks