Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu i nie zabierające dużo czasu.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1467
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4063
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1403
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1467
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4063
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1403
Składniki
Rozrabiamy galaretki w ok 3/4 szklanki wody(każda galaretka w osobnej szklance). zostawiamy do ostygnięcia.Galaretki muszą zrobić się gęste (nie mogą zestęrzeć!)
Bierzemy jedną śnieżkę i robimy ją wg instrukcji na opakowaniu za pomocą miksera, kiedy śnieżka zrobi się sztywna, wlewamy jedną z galaretek i miksujemy ok minuty. Uzyskaną masę wlewamy do tortownicy i chowamy do lodówki.
Po ok. 5-7 minutach powtarzamy krok drugi, z innym kolorem galaretki. Wlewamy na 1 warstwę. Następnie robimy tak samo Chowamy do lodówki i po ok. 30 minutach pianka gotowa jest do zjedzenia. Smacznego ;))