Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efekt mojego eksperymentu, który mnie samą zadziwił~~ekspresowe wykonanie~~pełne zadowolenie rodzinki
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5686
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5686
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Składniki
Mąkę przesiewamy, mieszamy wszystkie składniki i zagniatamy ciasto, gdyby wyszło za suche można dodać więcej jogurtu. Ciasto rozwałkować, powykrawać ciastka, ułożyć na blasze wyłożonej pergaminem, piec 10-15 min. w 200C
Przepis na polewę znajdziecie w moich przepisach: https://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przepis/fale-dunaju,21037