Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efekt mojego eksperymentu, który mnie samą zadziwił~~ekspresowe wykonanie~~pełne zadowolenie rodzinki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Mąkę przesiewamy, mieszamy wszystkie składniki i zagniatamy ciasto, gdyby wyszło za suche można dodać więcej jogurtu. Ciasto rozwałkować, powykrawać ciastka, ułożyć na blasze wyłożonej pergaminem, piec 10-15 min. w 200C
Przepis na polewę znajdziecie w moich przepisach: https://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przepis/fale-dunaju,21037