Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placek śliwkowy z migdałami"
Ponieważ powidła śliwkowe są bardzo praco i czasochłonne proponuję zamiennik...
Odsłon: 588
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 606
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 44
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 229
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 606
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 44
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 229
Składniki
<strong>Przepis przysłała Kinga Marciniak-Łyda z Lublina</strong>
Margarynę stop, ostudź. Mąkę, cukier i proszek wymieszaj. Dodaj margarynę, jajka i płatki migdałowe, połącz. Śliwki przekrój na pół, wyjmij pestki, oprósz mąką. Ułóż w formie, zalej ciastem. Piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Desery
Zebra
Desery
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Desery
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 10
Zebra
Dwukolorowe proste, tanie i bardzo smaczne ciasto zebra posmakuje każdemu. P...
Odsłon: 26