Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placek śliwkowy z migdałami"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 249
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 249
Składniki
<strong>Przepis przysłała Kinga Marciniak-Łyda z Lublina</strong>
Margarynę stop, ostudź. Mąkę, cukier i proszek wymieszaj. Dodaj margarynę, jajka i płatki migdałowe, połącz. Śliwki przekrój na pół, wyjmij pestki, oprósz mąką. Ułóż w formie, zalej ciastem. Piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie