Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placek śliwkowy z migdałami"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3928
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415215
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2503
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3928
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415215
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2503
Składniki
<strong>Przepis przysłała Kinga Marciniak-Łyda z Lublina</strong>
Margarynę stop, ostudź. Mąkę, cukier i proszek wymieszaj. Dodaj margarynę, jajka i płatki migdałowe, połącz. Śliwki przekrój na pół, wyjmij pestki, oprósz mąką. Ułóż w formie, zalej ciastem. Piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie