Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty szybki oraz smaczny i TANI
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
bialka ubic na sztywna piane dodawac cukier nastepnie make proszek do pieczenia oraz zoltka a na koniec oliwe dokladnie wymieszac na wierzch ulozyc czastki jablek piec w temp 180C ok30min