Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2669
Składniki
Mąke, margarynę i cukier usiekać dodac żółtka i zagnieść.Podzielić na 3 części. 1 część- rozwałkować, położyć powidła. 2 część- dołożyć około2 łyżek kakao i utrzeć na tarce, położyć na to powidła oraz pianę uibitą z białek. 3 część- utrzeć i położyć na pianę. Piec około 50 minut w temperaturze 200stopni potem mozna zmniejszyć do 180.