Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Prowansalskie ratatouille"
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1267
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1267
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Składniki
Bakłażana pokroić w kostkę, posolić, odstawić na 30 min, opłukać.
Warzywa umyć. Z papryk usunąć nasiona. Pomidory sparzyć, usunąć skórki. Czosnek i cebulę obrać, drobno posiekać. Pozostałe warzywa pokroić w kostkę. Na odrobinie oliwy podsmażyć cebulę z czosnkiem, dodać paprykę, cukinię, bakłażany, podsmażyć, dodać przyprawy, pomidory, szczyptę cukru, dusić 3 min, dolać bulion, oliwki, dusić 7 minut.Źródło: Twoje Imperium