Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na jabłecznik"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w plastry. Podlej wodą, dodaj łyżkę cukru, posyp cynamonem, przesmaż.
Białka ubij z cukrami. Ubijaj, dodając żółtka, olej, mąki, proszek i margarynę. 3/4 ciasta wyłóż blachę.
Piecz 20 minut w temp. 180°C. Wyłóż jabłka, przykryj pozostałym ciastem. Piecz jeszcze 40 minut.
<strong>Czas przygotowania 80 min. Ilość porcji 12. Cena za porcję 1 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie