Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przysmak czereśniowy"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16096
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16096
Składniki
Rozpuść żelatynę. Zmiksuj czereśnie z cukrem, miodem, likierem, sokiem z cytryny, winem. Stopniowo dodawaj żelatynę.
Zamroź, zmiksuj i zamroź ponownie. Podawaj z czereśniami, polany winem.
<strong>Czas przygotowania: 180 minut.</strong>Źródło: TV14