Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SLODKIE; PYSZNE I ZAWIERA DUZO WITAMIN ORAZ MAGNEZ:
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6000
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1820
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6000
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1820
 
         
        Składniki
gruszki i jablka obieramy ze skorki, zostawiajac ogonki.Odcinamy spody i ustawiamy pionowo w pojemnikach parowara,gotujemy 15 min.W tym casie rozpuszczamy w garnuszku tabliczke gozkiej czekolady, dodajemy50g cukru trzcinowego i maly jogurt naturalny. Mieszamy na jednolita mase. Owoce po wyjeciu z parowara ustawiamy pionowo na talerzyku, skrapiamy likierem pomaranczowym i polewamy goraca masa czekoladowa. Dekorujemy plasterkiem pomaranczy i listkami melisy. Pychotka, polecam i zycze smacznego.