Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SLODKIE; PYSZNE I ZAWIERA DUZO WITAMIN ORAZ MAGNEZ:
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 989
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 989
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Składniki
gruszki i jablka obieramy ze skorki, zostawiajac ogonki.Odcinamy spody i ustawiamy pionowo w pojemnikach parowara,gotujemy 15 min.W tym casie rozpuszczamy w garnuszku tabliczke gozkiej czekolady, dodajemy50g cukru trzcinowego i maly jogurt naturalny. Mieszamy na jednolita mase. Owoce po wyjeciu z parowara ustawiamy pionowo na talerzyku, skrapiamy likierem pomaranczowym i polewamy goraca masa czekoladowa. Dekorujemy plasterkiem pomaranczy i listkami melisy. Pychotka, polecam i zycze smacznego.