Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SLODKIE; PYSZNE I ZAWIERA DUZO WITAMIN ORAZ MAGNEZ:
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 239
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 17
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2090
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 31
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 239
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 17
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2090
Składniki
gruszki i jablka obieramy ze skorki, zostawiajac ogonki.Odcinamy spody i ustawiamy pionowo w pojemnikach parowara,gotujemy 15 min.W tym casie rozpuszczamy w garnuszku tabliczke gozkiej czekolady, dodajemy50g cukru trzcinowego i maly jogurt naturalny. Mieszamy na jednolita mase. Owoce po wyjeciu z parowara ustawiamy pionowo na talerzyku, skrapiamy likierem pomaranczowym i polewamy goraca masa czekoladowa. Dekorujemy plasterkiem pomaranczy i listkami melisy. Pychotka, polecam i zycze smacznego.