Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SLODKIE; PYSZNE I ZAWIERA DUZO WITAMIN ORAZ MAGNEZ:
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31456
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9684
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2168
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4168
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 889
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31456
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9684
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2168
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4168
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 889
Składniki
gruszki i jablka obieramy ze skorki, zostawiajac ogonki.Odcinamy spody i ustawiamy pionowo w pojemnikach parowara,gotujemy 15 min.W tym casie rozpuszczamy w garnuszku tabliczke gozkiej czekolady, dodajemy50g cukru trzcinowego i maly jogurt naturalny. Mieszamy na jednolita mase. Owoce po wyjeciu z parowara ustawiamy pionowo na talerzyku, skrapiamy likierem pomaranczowym i polewamy goraca masa czekoladowa. Dekorujemy plasterkiem pomaranczy i listkami melisy. Pychotka, polecam i zycze smacznego.