Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1424
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1441
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1563
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1424
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1441
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1563
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem waniliowym i 0,5 szlanki cukru.Dodajemy mąke,budyń i 0,5 szlanki mleka.Reszte mleka gotujemyz pozostałym cukrem.Gotujemy i studzimy.
masło ucieramy na puch i dodajemy przestudzony budyń,wsypujemy kokos mieszamy.
na dnie blaszki układamy herbatniki nakładamy część masy i powtarzamy czynnośc aż do wyczerpania składników.wierzch polewamy polewą wedłóg uznania