Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem waniliowym i 0,5 szlanki cukru.Dodajemy mąke,budyń i 0,5 szlanki mleka.Reszte mleka gotujemyz pozostałym cukrem.Gotujemy i studzimy.
masło ucieramy na puch i dodajemy przestudzony budyń,wsypujemy kokos mieszamy.
na dnie blaszki układamy herbatniki nakładamy część masy i powtarzamy czynnośc aż do wyczerpania składników.wierzch polewamy polewą wedłóg uznania