Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424841
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Ser, 3 zoltka , cukier waniliowy, szczypte soli i skorke limonki wymieszac. Mase nalozyc do natluszczonej okraglej formy. Gruszki obrac , pokroic w cwiartki, usunac gniazda nasienne, skropic sokiem z limonki. Owoce ulozyc na masie serowej wypukla strona do gory i lekko docisnac. Pozostale zoltko roztrzepac z mlekiem i posmarowac wierzch ciasta. Piec 50-60 minut w temp. 180 C. Gotowe ciasto polac miodem, posypac pistacjami. podawac na cieplo lub zimno.