Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25760
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1337
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25760
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1337
Składniki
Ser, 3 zoltka , cukier waniliowy, szczypte soli i skorke limonki wymieszac. Mase nalozyc do natluszczonej okraglej formy. Gruszki obrac , pokroic w cwiartki, usunac gniazda nasienne, skropic sokiem z limonki. Owoce ulozyc na masie serowej wypukla strona do gory i lekko docisnac. Pozostale zoltko roztrzepac z mlekiem i posmarowac wierzch ciasta. Piec 50-60 minut w temp. 180 C. Gotowe ciasto polac miodem, posypac pistacjami. podawac na cieplo lub zimno.