Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1510
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1510
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1753
Składniki
Ser, 3 zoltka , cukier waniliowy, szczypte soli i skorke limonki wymieszac. Mase nalozyc do natluszczonej okraglej formy. Gruszki obrac , pokroic w cwiartki, usunac gniazda nasienne, skropic sokiem z limonki. Owoce ulozyc na masie serowej wypukla strona do gory i lekko docisnac. Pozostale zoltko roztrzepac z mlekiem i posmarowac wierzch ciasta. Piec 50-60 minut w temp. 180 C. Gotowe ciasto polac miodem, posypac pistacjami. podawac na cieplo lub zimno.