Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4346
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17592
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4346
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Składniki
Ser, 3 zoltka , cukier waniliowy, szczypte soli i skorke limonki wymieszac. Mase nalozyc do natluszczonej okraglej formy. Gruszki obrac , pokroic w cwiartki, usunac gniazda nasienne, skropic sokiem z limonki. Owoce ulozyc na masie serowej wypukla strona do gory i lekko docisnac. Pozostale zoltko roztrzepac z mlekiem i posmarowac wierzch ciasta. Piec 50-60 minut w temp. 180 C. Gotowe ciasto polac miodem, posypac pistacjami. podawac na cieplo lub zimno.