Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
grzech nie spróbować
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
kremówke i śmietanke fix, cukier puder zmiksować na puch i dodać sery i znów wszystko zmieszać,
na dno pucharków włożyć po pare jeżyn i zalać uzyskaną masą serowo-śmietankową , wstawić do lodówki na 15 min
pozostałe jeżyny zmielić i posłodzić cukrem waniliowy
po wyciągnięciu deserów z lodówki polać je otrzymanym sosem z jeżyn
smacznego:)