Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
grzech nie spróbować
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 1277
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 501
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 1277
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 501
Składniki
kremówke i śmietanke fix, cukier puder zmiksować na puch i dodać sery i znów wszystko zmieszać,
na dno pucharków włożyć po pare jeżyn i zalać uzyskaną masą serowo-śmietankową , wstawić do lodówki na 15 min
pozostałe jeżyny zmielić i posłodzić cukrem waniliowy
po wyciągnięciu deserów z lodówki polać je otrzymanym sosem z jeżyn
smacznego:)