Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Suflet serowy"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5701
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1160
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5182
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5701
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1160
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5182
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotuj z 5 dag cukru na mleku. Ostudź.
Twaróg zmiel, utrzyj z żółtkami, wanilią i resztą cukru. Dodaj ubite białka, skórkę i maliny.
Żaroodporne naczynka posmaruj masłem, posyp bułką tartą. Włóż kaszę, masę serową, kaszę. Upiecz.
Porcje 6 Przygot. 60 min Cena 1,90 zł Kalorie 234 kcal
<strong>Anna Walz z Lublina</strong>Źródło: Takie jest życie