Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Suflet serowy"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4255
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4255
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotuj z 5 dag cukru na mleku. Ostudź.
Twaróg zmiel, utrzyj z żółtkami, wanilią i resztą cukru. Dodaj ubite białka, skórkę i maliny.
Żaroodporne naczynka posmaruj masłem, posyp bułką tartą. Włóż kaszę, masę serową, kaszę. Upiecz.
Porcje 6 Przygot. 60 min Cena 1,90 zł Kalorie 234 kcal
<strong>Anna Walz z Lublina</strong>Źródło: Takie jest życie