Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z truskawek na każdą okazję.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 146
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10823
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 146
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10823
Składniki
Piecz ciasto w okrągłej brytfance. Rozgnieć truskawki z miodem, zostawiając część na dekoracje wierzchu ciasta. Przekrój je na pół i wysmaruj spód przygotowaną miodowo - truskawkową miksturą. Ubij bitą śmietanę z cukrem i nałóż na cały wierzch. Udekoruj truskawkami i gotowe.