Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tęczowy deser"
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2224
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2224
Składniki
Wymieszaj mleko z kefirem, podziel na 6 porcji. Do każdej dodaj 5 g żelatyny, podgrzej. Jedną porcję rozlej do 6 szklanek.
Rozpuść oddzielnie galaretki w szklance wrzątku. Na stężoną białą masę wylej galaretkę i tak na przemian, do wyczerpania składników. Udekoruj ubitą z cukrem śmietaną.
Porcje 6 85 min Cena 2,10 zł Kalorie 380 kcal
Katarzyna Cukier z DomasznaŹródło: Takie jest życie