Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik jogurtowy w płatkach migdałowych"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17659
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15320
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5482
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9051
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17659
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1778
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15320
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5482
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9051
Składniki
Żelatynę namocz w śmietanie. Następnie podgrzewaj ją, aż się rozpuści. Wymieszaj z jogurtem, cukrem waniliowym i 2 łyżkami cukru pudru.
Biszkopt ułóż na dnie tortownicy. Wylej masę jogurtową. Schłodź. Wiśnie opłucz i wydryluj. Proszek na kisiel wymieszaj z 1/2 szkl. soku. Pozostały sok zagotuj. Wlej rozrobiony kisiel, gotuj minutę. Następnie dodaj wiśnie, ponownie zagotuj. Przestudź. Potem wiśnie wyłóż na tężejącą masę jogurtową. Płatki zrumień na suchej patelni. Konfiturę podgrzej. Posmaruj nią boki tortu. Obsyp płatkami i posyp resztą cukru pudru.
Jedna porcja zawiera: 265 kcal
Ile pracy to wymaga:YŹródło: Tina