Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Truskawki z racuszkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Mąkę przesiej do miski wraz z proszkiem do pieczenia oraz szczyptą soli. Dodaj cukier, cukier waniliowy, jajka, maślankę, jogurt naturalny i olej. Wymieszaj do konsystencji gęstej śmietany. Usmaż małe placuszki. Zdejmij z patelni, delikatnie przestudź, przełóż plastrami truskawek i posyp cukrem pudrem.Źródło: Świat kobiety