Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Truskawkowe muszelki w środku zimy"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1161
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 520
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1161
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 520
Składniki
Makaronowe muszle ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Do miski włóż mascarpone, ser biały i cukier puder, dodaj kilka kropli aromatu cytrynowego i utrzyj do uzyskania kremowej konsystencji. Serową masą napełnij muszle.
Truskawki umyj i zmiksuj z dodatkiem cukru na mus. Przygotowanym musem polej muszelki. Podawaj od razu. Deser można oprószyć startą skórką z cytryny.
<strong>Przepis nadesłała: Justyna Cukier</strong>Źródło: Kurier TV