Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Truskawkowy biszkopt"
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 89
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9338
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 977
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1137
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 89
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9338
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 977
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1137
Składniki
na ciasto wymieszaj i włóż na 25 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C.
Z 5 dag masła i 5 dag mąki przygotuj zasmażkę. Pół kilograma truskawek rozgnieć widelcem. Resztę masła utrzyj z cukrem pudrem i wymieszaj z musem truskawkowym oraz zasmażką.
Połowę przygotowanej masy rozsmaruj na biszkopcie i ułóż na niej część pozostałych owoców. Powtarzaj czynność aż do wyczerpania składników. Gotowe ciasto biszkoptowe schłodź w lodówce.
<strong>Przepis nadesłała: Anna Bieńkowska</strong>Źródło: Kurier TV