Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tulipan śmietankowy"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38549
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 372
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38549
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 372
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
<strong>Przepis przysłała Ewa Szymczak z Legnicy</strong>
Jedną galaretkę rozpuść w 1/3 szklanki wody, ostudź. Ustaw pochyło pucharki, wlej galaretkę (by wyglądała jak płatek tulipana), wstaw do lodówki do stężenia. Tak samo przygotuj pozostałe galaretki.
Śmietanę i cukier puder ubij, chłodź 30 min. Dodaj borówki, wymieszaj. Kremem napełnij pucharki z galaretkami. Udekoruj kolorową posypką i borówkami.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie